deel 118

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Barbara

 

Het leven is raar! Even tussendoor: heb ik je ooit verteld wie Barbara is? Ze is de ex-vriendin van een vriendje van me. Heel leuk, sprankelend en ondernemend mens, ik heb haar al jaren niet gezien, maar dus wél haar naam voor het internetdaten gebruikt (toeval?). Vannacht kon ik weer eens absoluut niet slapen, dus om half drie ging ik de krant in bed lezen en sloeg een artikel op over een nieuwe strandtent. Een artikel dus over Barbara en haar man die jarenlang van deze tent gedroomd hebben en hem vorig jaar gekocht hebben. Tot zover niets aan de hand, leuk om te lezen, het enthousiasme spatte er vanaf. Daarna kon ik helemaal niet meer slapen, want de stukjes van de puzzel leken ineens op hun plaats te vallen…

 

Telkens als ik de laatste tijd denk aan wat ik écht wil, denk ik: ‘strand’, ‘zee’, maar hoe geef je zoiets vorm? Ik had het er kort geleden met Esther over en toen zei ik: ‘Het kan me allemaal niet schelen, maar deze zomer ga ik gewoon in een strandtent werken, lekker bikkelen en gewoon doodmoe worden, geen gezeur!’ Toen natuurlijk een grapje, maar vannacht veranderde dat plotseling… Dus heb ik Barbara zojuist een mailtje geschreven en gevraagd of ze me kunnen gebruiken…

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen