deel 117

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Het wordt je jeugdliefde…

 

‘Mijn’ Robert komt maandag eten (Hendrikje gaat een nachtje bij haar vader logeren), hij heeft het echt te pakken. En ja, ik vind hem ook leuk, totaal andere man dan ik gewend ben, geen idee trouwens of ik dat negatief of positief uit moet leggen aan mezelf. Misschien wordt het eens tijd dat ik wat vooroordelen overboord zet? Maar dan moet ik natuurlijk wel eerst uitvinden of het ook leuk wakker worden is naast hem…

 
Wat is er mis met het initiatief bij de ‘liefjes’ laten? Dat lijkt me in dit geval zelfs wel zo verstandig. De voortekenen zijn goed… Zorg jij maar voor de juiste sfeer en maak je verder geen zorgen over jezelf, oké oliebol?

 
XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen