Dat scheelde weinig

 

Xander de Buisonjé en zijn vrouw beleefden afgelopen weekend de nachtmerrie van elke ouder.

Het gezinnetje spendeerde afgelopen weekend in London. Het dochtertje van Xander en zijn vrouw Sophie is bijna twee. Het blonde grietje stond vrolijk pirouettes te draaien toen er iets onwerkelijks gebeurde. Terwijl het meisje nog vol extase ronddraaide kwam er een vreemde vrouw op haar afgelopen, de vrouw tilde de peuter ineens op en liep vliegensvlug met haar weg. De ouders zagen het met eigen ogen gebeuren en konden hun dochtertje gelukkig snel weer in eigen handen nemen. Sophie de Buisonjé deelt de nachtmerrie op haar Instagram Story. ‘Werkelijk… Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt’, vertelt ze.

 

Dit kan je je toch écht niet voorstellen? Wie doet nou zoiets? Nog meer reden om je kindje altijd goed in het zicht te houden. Het kan zomaar ineens onder je eigen ogen gebeuren.

 

Op Instagram is het verhaal niet meer te zien maar Shownieuws heeft de beelden van Sophie kunnen bewaren.

Door: Jasmijn Binnerts

Jasmijn komt uit Den Haag maar heeft stiekem ook een liefde ontwikkeld voor het bruisende Amsterdam. Deze nog jonge Media, Informatie en Communicatie studente heeft een passie voor schrijven. Verder houdt ze van reizen, shoppen, fotografie en eten. Ook kan ze een heerlijk koffietje voor je maken als barista. 


Afbeelding van Jasmijn Binnerts