Dat Johnny de Mol zelf om vervolging vraagt zegt toch ook wel iets

 

Mannen mogen vrouwen niet slaan, laat ik daar heel duidelijk over zijn. Maar vrouwen mogen er ook niet over liegen. Dat staat als een paal boven water.

 

 

Trigger warning: Huiselijk geweld

 

We rollen van de ene BN’er die zijn handen niet thuis kan houden naar de andere. Rapper Lil’ Kleine, inmiddels ex-Ajaxied Marc Overmars, en dan heb ik het niet eens over al die mensen uit The Voice die ontmaskerd werden door Tim Hofman en zijn team in het online programma BOOS.

 

Deze week kwam een zaak die Johnny de Mol al jaren achtervolgt weer volop in de media. Johnny zou ooit gaan trouwen met een grote liefde. Maar het huwelijk tussen Shima Kaes en Johnny ging al een maand na de verloving plotseling niet door. Het waarom, daar wilden ze niets over kwijt. En dat snap ik. Al ben je 1000 keer BN’er, het gaat toch niemand wat aan waarom je besluit om toch maar niet te trouwen en zelfs uit elkaar te gaan.
Maar sinds een tijdje gonst het van de geruchten dat het komt omdat Johnny Shima fors zou hebben mishandeld.

 

Ze deed in december van vorig jaar aangifte tegen haar voormalige verloofde wegens zware mishandeling en poging tot doodslag die zouden hebben plaatsgevonden in 2015. Nogmaals, als dat echt zo is, dan is het verschrikkelijk dat ze slachtoffer is van een man die zijn handen niet thuis kan houden. Maar net zo verschrikkelijk is het als blijkt dat Johnny het níet gedaan heeft en zij alleen maar uit was op geld, wat ze door hem af te persen in handen hoopte te krijgen.

 

Maar hoe kan een man zich hier nou tegen verdedigen? En al helemaal als het een bekend persoon is, met een zeer vermogende vader en een nog bekendere tante Linda die samenwoonde met de viezerik uit The Voice, waarvan overduidelijk is dat hij zijn handen niet thuis kon houden. Tegen de (ex)partner van Linda is bewijs genoeg te vinden door appjes en dickpics.

 

Johnny kan alleen maar zeggen dat hij zijn verloofde niet mishandeld heeft en het Openbaar Ministerie om vervolging vragen. Om zo voor eens en voor altijd de waarheid boven water te krijgen. Want hoeveel mensen zullen hem op zijn blauwe ogen geloven? Er zal vast wel een luchtje aan zitten en de deksel kan met veel geld van zijn vader stevig op de doofpot blijven zitten. Maar wat nou als hij het echt niet gedaan heeft?

 

Beeld: HLF 8

 

 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit