Dat dacht je maar

 

 

 

Ik heb toch weer wat bijgeleerd geloof ik. Gewoon door iets een paar keer te doen. Nou ja… paaaar…

 

 

 

Dacht ik dus dat online shoppen leuk en handig was. Dacht jij zeker ook? Kun je lekker in je eigen tijd kleren passen, op je gemakje. Geen mensen om je heen die je vertellen hoe leuk iets je staat. Geen parkeergeld. Geen gedoe in agenda’s, want het is natuurlijk wel gezelliger als er een vriendin meegaat, maar ja, we hebben het allemaal zo druk hè?

 

Dus kwam er van de week weer een vest binnen van een merk dat ik vaker heb. Dan is de maat alvast gegarandeerd oké, want die ken ik. Maar handig? Kweenie.

 

Ik pak het altijd heel voorzichtig uit, want je weet maar nooit. Als het niet goed is, moet het weer als nieuw ingepakt terug. Dingetje dat je in een winkel nooit hoeft te doen; de juffrouw hangt het wel voor je terug.

 

Voor de spiegel staan is helemaal niet mijn ding, dus dat doe ik snel. Hop hop. Het past. En klaar. Later bedenk ik pas dat ik eigenlijk helemaal niet gekeken heb of het me wel staat. De kleur bijvoorbeeld. Moet ik het weer aan. Dat checken doe je in een winkel wel, want dan moeten er meteen knopen doorgehakt worden tenslotte. Stuk efficiënter.

 

Het vest bleek trouwens bij nader inzien helemaal niet te staan. Soort vanillevla gemengd met griesmeelpudding-kleur. Doet het niet zo best bij mijn hoofd. Dus inpakken geblazen. Het moest terug. En dingen terugsturen is helemaal geen leuk klusje. Saai gewoon.

 

Veel leuker is natuurlijk dat dagje met een vriendin ergens heen en lekker shoppen, eindeloos kletsen en theeleuten tussendoor. 

 

Als nou alsjeblieft maar niet alle winkels verdwenen zijn voordat iedereen daarachter komt. En ik heb Arnhem ook veel te lang niet gezien trouwens. Snel even afspreken dus. Oké, dat van dat parkeergeld is wel een voordeel. Dat geef ik toe.

 

Oh ja. Het boek van Lisette is genomineerd voor het beste spirituele boek van 2019. Had je dat al gezien? Hier kun je erop stemmen als je wilt. Zou leuk zijn als ze zou winnen natuurlijk.

Door: Franska

Afbeelding van Franska