Wil je een tas winnen?

 

Franska.nl heeft zoveel leuke en lieve lezers. Voornamelijk lezeréssen eigenlijk. Met een enkele meelezer-meneer. Sommigen reageren heel regelmatig. Leuk! Natuurlijk herken ik alle namen, die ik op Facebook regelmatig terug zie komen. Dus van lieverlee begin ik zó aan bepaalde namen te wennen, dat het lijkt alsof ik ze al heel lang ken. En dat ik ze echt mis als ze even niet reageren. Dan vraag ik me eigenlijk af of er niet iets aan de hand is…

 

Een van de regelmatige reageerders is Ilona Ambagtsheer. Hoe het zo gekomen is, weet ik niet meer, maar op een gegeven moment zaten we hier op de redactie samen aan de koffie. Of thee. Als het koffie was, heeft ze het zelf gezet, want ik drink geen koffie en wil niet het risico lopen dat ik iemand vieze, te slappe of te sterke koffie voorzet. Heb ik al een paar keer gedaan namelijk. Ze had trouwens een enorme grote tas met spullen bij zich. Ik vroeg me de hele tijd af wat daar in zat…

 

Ilona vertelde in het kort haar levensverhaal. Altijd leuk, dan leer je iemand snel beter kennen. Ik ga het verhaal hier niet uit de doeken doen, want het blijft privé tot het moment dat ze het zelf wil delen uiteraard, maar ik was flink onder de indruk. Ook onder de indruk van haar power trouwens.

 

Ze heeft zomaar een bedrijf overgenomen en dat gaat ook nog eens supergoed.

 

En toen ging de tas open…

 

Ze laat toffe tassen, rokken en heel veel ander moois maken. En houdt alles nauwgezet in de gaten. Van de manier waarop het geproduceerd wordt, tot de manier waarop het leer gelooid en geverfd wordt. Kijk hier maar.

 

 

Woensdag Windag op franska.nl

 

Ik heb dus lekker heel veel van die mooie dingen in m’n handen gehad en er mee voor de spiegel gestaan, want ze had natuurlijk wat voorbeelden meegenomen. Ook een heel mooi rokje trouwens, dat voor alle maten geschikt is. En toen ik dat zo allemaal zag, vroeg ik of ik niet een tas cadeau mocht geven aan een van de lezers van Franska.nl. Kreeg ik later een mailtje dat ik zelfs een 1e, 2e en 3e prijs weg mag geven. Wow!

 

Dus, bij deze. Het heet bij ons niet voor niets Woensdag Windag. Doe je mee? Dan gauw even naar m’n Facebookpagina en daar bij dit bericht een korte reactie achterlaten, waarin je vertelt waarom je deze tassen zó mooi vindt, dat je er graag eentje wilt hebben. Je kunt tot 30 augustus reageren. Ik hoor van je.

 

En dankjewel Ilona!

  

 

Door Franska

Fotografie: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter