Yes, tóch weer 007

 

 

 

Twee jaar geleden meldde Daniel Craig dat hij nog liever zijn polsen zou doorsnijden dan nog een keer James Bond spelen, maar hij is toch gezwicht.

 

Hoe erg kan het zijn om James Bond te spelen? Dat vraag ik me dus af als ik lees dat Daniel Craig het twee jaar geleden nodig vond om te zeggen dat hij nog liever zijn polsen doorsneed. Hoezo? Maar daar kom ik dan helaas weer niet achter. In ieder geval wordt hij er inmiddels niet meer levensmoe van, want hij kruipt alsnog, voor de (vijfde) keer in de huid van 007 in de 25ste Bond-film. Zou ik ook doen als ik hem was, lijkt mij dat dat toch aardig moet verdienen.

 

Ze is ook van plan Adele te strikken…

 

Producent Barbara Broccoli (wat mij betreft dé Naam van de Dag!) is daar heel blij mee, meldt ze in de Britse krant ‘Daily Mirror’, want er is sinds de laatste film naarstig gezocht naar een vervanger. Broccoli zette echter alles op alles om Craig over te halen. Er wordt zelfs beweerd dat ze Craigs theaterversie van Othello naar Broadway haalde om hem gunstig te stemmen. Ook is ze vast van plan om Adele te strikken voor de titelsong. Ik wens haar succes.

 

Wanneer de film moet uitkomen is nog niet bekend.

 

Caroline Griep is journalist en personal organizer. Ze schrijft over opgeruimd leven. In ruime zin. En over het op de rails houden van haar bestaan als zzp’er, emptynest-moeder en vrouw van 50+.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs