FRANSKA X FOREO

Dag rimpels, hoi ontspanning

 

Alles over de nieuwste beauty-tool die je wil hebben als je van een gezonde, gladde huid houdt, hij wordt de personal trainer van je huid genoemd en daar wil je alles van weten, toch?

 

 

 

BEAR, vertel, vertel.

 

BEAR is sowieso al een te cute voorwerp dat er in twee maten is. Knappe kop die mij iemand kan aanwijzen die niet blij wordt van BEAR.

Allemaal leuk en aardig, maar wat doet hij?

 

BEAR geeft een stimulerende gezichtsbehandeling waarbij microstromen de spieren onder de huid stimuleren en sterker maken, waardoor je een natuurlijke lifting krijgt en je huid langer jong blijft. BEAR heeft een ingebouwd Anti-Shock systeem dat zich aanpast aan jouw huid waardoor je de microstromen nooit zal voelen en gebruik dus volledig veilig is. Daarnaast maakt BEAR (net zoals de andere apparaten van FOREO) gebruik van de bekende T-Sonic Pulsaties. Deze techniek, gepatenteerd door FOREO, zorgt tegelijkertijd voor een fijne gezichtsmassage. De behandeling heeft veel voordelen.

 

Zoals daar zijn…

 

Anti-aging vooropgesteld. BEAR is de personal trainer van je huid. Je gezicht en hals bestaat uit 65 spieren die je, normaal gesproken, niet zo hard aan het werk zet zoals de spieren in je lichaam. Daardoor worden deze spieren naarmate je ouder wordt slapper en verliezen ze hun stevigheid, met als gevolg: een slappere huid, rimpels, fijne lijntjes… De BEAR zet ze aan het werk, met alle anti-aging effecten van dien.

 

Je gebruikt BEAR op een gereinigde huid en brengt van tevoren een geleidend serum aan waardoor de microstromen de spieren kunnen bereiken.

 

Tot slot word je gemasseerd, wat een weldaad is voor je geest, maar de ontspanning zal ook op je gezicht zijn af te lezen. De massage stimuleert de microcirculatie in het gezicht waardoor je huid er stralender uit gaat zien en zorgt er ook voor dat de producten die je NA BEAR gebruikt dieper in de huid kunnen doordringen en dus beter werken. Win-win!

 

Hoe vaak, hoe lang?

 

 

Het beste effect zul je hebben als je BEAR elke dag gebruikt en na een paar maanden kun je dit afbouwen tot 3x per week. Doe dit na het reinigen van je gezicht, want een foundation, crème of make-up kan de microstromen tegenhouden. En je wilt ook niet dat je vuil juist dieper in je huid masseert. Wel wil je dat het serum zo diep mogelijk binnendringt. Het fijnst is om de instructies van de app te volgen, daarmee voer je een behandeling uit voor je hele gezicht. Die behandeling duurt slechts een paar minuutjes. Zalig zen je bedje in.

 

 

Kost dat?

 

De grote BEAR is er vanaf €299 en de kleine heb je voor €199. Dat lijkt misschien een hoop, maar je hebt de kosten er zo uit. Ze zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt, je kan ze schoonmaken onder stromend water want ze zijn waterdicht (zonder bang te zijn voor de oplaadpoort), je kan ze delen met huisgenoten door het ultra-hygiënische materiaal en ze gaan jaren en jaren mee. Wel eens gedacht wat botox kost en antirimpelcrème? Nou dan.

 

Zowel BEAR als BEAR mini zijn exclusief te koop bij De Bijenkorf.

 


 

 

Dit is een gesponsord artikel, mede mogelijk gemaakt door Foreo. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners.
 
 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach