Dag kurkdroge handen

 

De beste handcremes voor elk budget.

 

De verwarming wordt langzaamaan naar standje drieëntwintig gedraaid, de wollen truien krijgen weer aandacht, de temperatuur van de douche stijgt  en ook de handschoenen mogen weer van zolder gehaald. Alles om de herfst en winter maar te overleven. Die warmte is fijn, alleen onze huid is er iets minder blij mee. Smeren, smeren, smeren is dan het beste medicijn.

 

Met dit weer is een goede handcrème zéker iets dat niet mag ontbreken in je handtas. Komt dat even mooi uit: ik heb de de fijnste, lekkerste en meest voedende voor je op een rij gezet.

 

1. Kiehl’s- Ultimate Strength Handsalve

Is het zo erg dat de eerste barstjes en kiertjes op je handen ontstaan? Dan is dit de tube die je in moet slaan. De crème bevat een mix van botanische oliën en natuurlijke was uit olijfolie die de huid kalmeren en tegelijk hydrateren.

€23, o.a. te koop bij Bijenkorf en online

 

2. Aesop –  Résurrection Aromatique Hand Balm

De producten van het Australische merk Aesop zijn sowieso winning. Deze handbalsem bevat verschillende botanische ingrediënten die zelfs de meest beschadigde huid herstellen. Omdat de crème vetvrij is, voelt deze niet plakkerig aan en trekt ‘ie direct in de huid. En daar houden we van…

€23, o.a. te koop bij Skins en online

 

3. Neutrogena

Deze betaalbare handcrème is een must in elke handtas. Een lekkere dikke crème die voedt en heel licht geparfumeerd is.

€ 5,90, te koop in alle apotheken en bij je drogist

 

4. Le Labo

Mijn lievelings der lievelings heeft dus ook een handcrème. Wist ik niet, en dat was dus maar goed ook. Het is een luchtige lotion die snel intrekt, de huid voedt, beschermt en ook nog eens heerlijk op je badkamerkastje staat. Je moet er even voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat.

€ 29,-, te koop bij Skins of online.

 

5. Rituals – Ayurveda Soothing Hand Balm

De combinatie van amandelolie en Indiase roos zorgt in deze crème voor de perfecte cocktail om je huid te verzachten en te ontspannen.

€9,50, te koop bij alle Rituals-winkels, de Bijenkorf en online

 

Door: Redactie Amayzine.com