Dit heb je nodig
- 180 g geraspte kaas
- 150 g cheddarkaas (geraspt)
- 2 eieren
- 40 g zelfrijzend bakmeel
- Scheutje melk
- Peper
- Chorizoworst
- Bloem
- Zonnebloemolie
Zo maak je het
Doe de geraspte kazen bij elkaar in een kom. Doe hier een heel ei en het eiwit van het tweede ei bij. Vervolgens doe je het zelfrijzend bakmeel, een scheut melk en wat peper erbij. Meng dit allemaal goed met elkaar, dek het af met folie en zet in de ijskast voor ongeveer drie kwartier. In de tussentijd snijd je de chorizoworst in blokjes (ongeveer zo groot als de balletjes moeten worden). Bak deze in een pan. Haal het kaasmengsel uit de ijskast en doe dit om de chorizostukjes heen en vorm hier balletjes van. Haal ze door de bloem (of paneermeel) heen. Bak in zonnebloemolie en eet met een lekker sausje.
Eet smakelijk!