deel 264

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Best leuke mannen

 

Mijn weekend was ook heel prettig. Was al maanden niet meer op de veiling geweest en pas nu ik er weer was, realiseerde ik me hoe ik het gemist heb, mijn vrienden, de jongens die er werken, de hele sfeer, mijn bedstee op zolder. Hard gewerkt, ook gisteren nog, het is leuk om even deel uit te maken van die op het eerste gezicht rommelige, maar in feite zeer goed geoliede machine. In twee dagen hebben we met z’n allen ruim tweeduizend voorwerpen (schilderijen, meubels, curiosa, aziatica, zilver et cetera) op volgorde gezet en gelegd, terwijl we ondertussen de flauwste grappen maken. Het doet me altijd denken aan kampen en werkweken van vroeger, alsof je een paar dagen ‘opgetild’ wordt uit het dagelijks leven.

 

‘Ik heb alle dates weer afgeschreven’

 

Mijn dates heb ik allemaal weer afgeschreven. Best leuke mannen, daar niet van, maar dat is niet genoeg, best leuk. Zo meteen naar de psych en naar de bedrijfsarts, vlak achter elkaar, ook lekker (not!) en morgen voor controle naar het ziekenhuis, gadverdamme, ik was liever nog een paar dagen naar de veiling gegaan.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen