deel 261

Charlotte & Tom

Charlotte en Tom zijn allebei nog niet zo lang gescheiden en via internet op zoek naar een nieuwe liefde…

 

 

Van: Charlotte

Aan: Tom

Onderwerp: Boze date

 

Nee, ik hoef niet met ze te socializen, maar gastvrij als ik ben, heb ik gisteren natuurlijk wel voor ze gekookt, in mijn gammele toestand viel dat niet mee. Maar godzijdank zijn ze het weekend bij Anna’s vriendje in Leiden.

 

Ja, dat huis is gewoon prima, nu scheelt het natuurlijk dat ik de buurt goed ken, weet wat ik kan verwachten én ik heb er door mijn werk ook kijk op, dus… Maar ik ben inderdaad meestal geen zeikerige beslisser. Het is precies goed, groot wel, enorme woonkamer, grote keuken, twee slaapkamers en op zolder nog een klein appartementje voor de au-pair, ideaal eigenlijk.

 

‘Man, wat ben ik een muts’

 

Maar een twijfelaar ben ik op het moment wel, ik heb in ieder geval één man deze week behoorlijk over de zeik geholpen. Paar dagen ontzettend leuk gemaild, hij zou me ’s avonds bellen en toen haakte ik af, ben je dan een trut of niet? Hij was ook echt kwaad op me en terecht. En dan heb ik ook nog die afspraak met die ander afgebeld, nee, ik ben niet trots op mezelf. Nu ‘lopen’ er nog twee, die gaan me dit weekend mailen, dat wacht ik even af, maar man, wat ben ik een muts.

 

Zo meteen ga ik met Hendrikje onze eergisteren geboren neef bezichtigen. Zondag en maandag naar de veiling, dat zal me goed doen, even geen tijd om te navelstaren.

 

XC

 

Lees hier de vorige aflevering

  

Lees hier alle afleveringen