“By-The- Weetje”

 

 

Bredakenners kunnen nu iets anders gaan doen, want er volgt informatie die jij niet nodig hebt. Geloof me maar. Maar er zijn altijd mensen die een keer voor de eerste keer gaan. Wedden? Al kan ik me dat nauwelijks voorstellen. Hoewel… Er zijn ook steden waar ik weer niet zo thuis ben, dus wie weet geldt het andersom ook.

 

Stel dus, je gaat naar Breda. Ik kan je zo een heleboel leuke tips geven, maar eentje vindt echt iedereen leuk. En die gaat over chocola. Er is een plek waar ze bonbons maken en verkopen, waarvan ik serieus alle vullingen van buiten ken. Ik weet dus precies welke ik als eerste moet pakken als het doosje opengaat. En het is ookniet voor niets dat ik die allemaal ken. Want ik heb er echt een studie van gemaakt.

 

Lekker!!!

 

 

Waar je ze haalt? Bij La Bohème, Prinsenkade 2. Alleen de winkel al is leuk. Dus als je in de buurt bent… Intussen zijn er trouwens steeds meer verkooppunten. Kopen bij de enige echte blijft natuurlijk het leukste.

 

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.

 

Beeld: La Bohème