BY THE WEETJE

Misschien is het lekker als je in een heel warm land bent, als alle drankjes koel zijn, maar als het aan mij ligt heb ik liever drankjes op een iets toegankelijker temperatuur. Dus ijsklontjes kieper ik altijd zo snel mogelijk uit m’n glas, als ze er per ongeluk toch in terecht zijn gekomen. Ik vraag er altijd wel specifiek om, om ze achterwege te laten, maar ja, gewoontegebaar achter de bar natuurlijk. Snap ik ook wel weer.

 

En verse jus is nog een ander verhaal

 

Sinaasappels in de koelkast bewaren om ’s ochtends een lekker fris sapje te hebben, is wat mij betreft dubbel verkeerd. A. Vanwege die kou aan je sapje, die dus voor mij niet hoeft. En B. Eigenlijk het weetje van vandaag (mocht je het nog niet weten)… uit sinaasappels op kamertemperatuur komt meer sap. Echt, vraag me niet hoe het komt, maar het is gewoon serieus waar.

 

Fijn weekend!

 

 

Door Franska

Fotografie portret: Esmee Franken. Visagie: Linda van Ieperen. Haarstylist: Mandy Huijs.