Geef je een seintje als ze klaar zijn?
Ik kom eraan!
Bruschetta met champignons, truffel en geraspte Parmezaanse kaas
Wat hebben Julius Jaspers en Boretti met elkaar gemeen? Ze houden van Italië en van koken. En Julius gaf me zomaar een toprecept waarmee je bij iedere borrel de blits maakt.
Mocht ik toch laatst zomaar in de keuken van tv-kok Julius Jaspers meekijken. Tsjonge wat was het weer lekker allemaal. En natuurlijk wil ik graag een van zijn recepten met je delen.
(Het zijn de broodjes links op de foto.)
Bruschette zijn superlekkere hapjes die je gewoon van oud brood kunt maken. Je kunt deze geroosterde broodjes met van alles en nog wat beleggen en ze liggen zo op je bord. De variaties zijn eindeloos. Maak ze als lunch of hapje bij de borrel.
Met goede olijfolie wordt alles lekker. Ik gebruik de olie van Boretti. Die ken je natuurlijk van die bloedmooie fornuizen. Maar Boretti heeft sinds kort ook een heerlijk eigen foodassortiment. Gewoon te koop (ook online) bij een van de driehonderd winkels van Coop. Net als de truffelmayonaise uit het recept.
Dit heb je nodig
Zo maak je het: