Broer Meghan Markle laat weer van zich horen

 

Het is eigenlijk best wel lang stil geweest rondom Meghan en Harry bedenk ik me net. Misschien een beetje flauw dat ik nu dan wel weer aandacht aan hen besteed, want dit is wederom niet haar keuze.

 

 

 

Maar toch, ik vond het wel interessant: de broer van Meghan heeft weer van zich laten horen. Enigszins onder dwang dit keer en wederom met een brief.

 

Het zit namelijk zo: Thomas Markle doet mee aan Big Brother VIP. Ja, laat dat maar even tot je doordringen: deze man is dus ineens een VIP, puur en alleen omdat hij broer is van Meghan Markle, met wie hij niet eens contact heeft. Als we hier iets uit kunnen opmaken is het wel dat er in Engeland nogal losjes met de term ‘VIP’ wordt omgegaan.

 

Blijkbaar is het zo dat ze daar in Engeland verschillende opdrachten krijgen tijdens Big Brother, en die van Thomas was om een brief te schrijven waarin hij spijt betuigt aan de former royals. Ja, heel oprecht is het dus niet op het eerste gezicht.

 

‘Beste Meghan en Harry. Het allereerste wat ik wil zeggen is dat ik echt ontzettend veel spijt heb van de verschrikkelijke gemene brief die ik jullie gestuurd heb voor jullie huwelijk. Ik wil dat jullie weten dat dit niet is hoe ik echt ben, het kwam vanuit een donker en gekwetst deel van mijn hart. Ik ben niet zo’n gemeen persoon en ik heb vooral heel veel liefde om te geven.’ Side note: mensen die continu moeten benadrukken dat ze niet gemeen zijn zijn meestal de gemeenste personen, is mijn ervaring.

 

‘Ik was hier erg gekwetst en verbaasd over (het feit dat Meghan hem als ‘verre familie’ omschreef), omdat we juist zo’n goede band en relatie hadden tijdens onze kindertijd. De enige manier waarop ik mijn hart kon beschermen was door een muur om mij heen te bouwen. Ik weet nu dat dit heel kinderachtig was en verkeerd en ik heb er dan ook oprecht spijt van.’

 

Ehhh, oké, de brief aan Meghan is dus vooral een brief over die Thomas zelf. Kunnen ze hem bij Big Brother misschien ook een cursus ‘sorry zeggen’ aanbieden? En dat-ie daarna poging twee doet? Ik gok dat hier weinig respons op komt vanuit team Meghan en Harry.

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer