Huh, zijn Anna en Bram serieus een stelletje?

 

Het was toch een beetje de verrassing van de reünie, en eentje die ik totaal niet zag aankomen.

 

 

 

Kijk, dat Walter de liefde had gevonden, bij een vrouw die hij al verdacht lang kent en die zelfs in zijn B&B aan het werk was voor de opnames, dat verbaast me niet zo. Dat Debbie en Paul nog samen zijn: daar had ik absoluut op gehoopt. Maar dat Bram uiteindelijk de persoon zou zijn waar het meest over wordt gesproken… Nee, die stond niet op mijn bingokaart.

 

Tussen Bram en Carolien is het uiteindelijk helaas niets geworden, vertelden de twee op de bank bij Art tijdens de reünie. En toen kwam Anna aan het woord, ook een vrouw die voor Bram richting Zweden was afgereisd, maar die uiteindelijk bij hem niet de liefde had gevonden. Of toch?

 

Ik vond het al best bizar dat het haar allemaal zo raakte, maar het kan natuurlijk dat alles nog heel vers aanvoelt. Maar zo in tranen en geen antwoord willen geven op vragen? En ja, dat viel iedereen natuurlijk op en er werd druk gespeculeerd; zouden Anna en Bram dan inmiddels een setje zijn en dat nog niet aan Carolien hebben verteld?

 

Wat ik ook niet had verwacht, is dat Bram hier toch een soort socialmediacircus van gaat maken. Gisteren vertelde hij aan RTL Boulevard dat hij zondag op social media bekend zal maken hoe het nu met hem en Anna is. Wat? Hoezo kun je dat niet gewoon gelijk vertellen en hoezo wil je dat iedereen eerst tot zondag wacht — en dan ook die hele dag jouw social media in de gaten blijft houden? Het is dat dit B&B Vol Liefde is, maar als dit bij Temptation zou zin gebeurd, dan was ik er zeker van dat het om de volgers te doen is.

 

Goed, zondag weten we dus meer, maar eigenlijk weten we nu al genoeg, toch? Die twee zijn gewoon een stel. Nu ben ik vooral benieuwd naar de reactie van Carolien — ik hoop dat zij er toch al van op de hoogte was en ook niet tot zondag hoeft te wachten.

 

Beeld: RTL

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer