Bradley Cooper is onherkenbaar in nieuwe film

 

Dit weekend had ik het er toevallig nog over met een paar vriendinnen: wie is jullie celebrity crush?

 

 

 

Eentje daarvan gaf als antwoord ‘Bradley Cooper’ en we waren het er eigenlijk unaniem over eens dat die man gewoon belachelijk sexy is. Hij is toch het type van iedereen? En hij wordt er alleen maar knapper op. Ik doe er, vind ik zelf, te weinig stoer mee dat ik hem in 2015 in New York op straat heb gezien. Ja, toen was hij ook al heel sexy en nee, ik durfde niets tegen hem te zeggen.

 

Maar dan moeten we het toch écht even hebben over wat er nu aan de hand is. Bradley Cooper zit namelijk middenin de opnames van zijn nieuwe film Meastro, die op Netflix te zien zal zijn, en de streamingdienst heeft zojuist wat foto’s gepubliceerd. Van de set. Van de acteurs. Van Bradley Cooper. Alleen… Waar is-ie dan?

 

bradley cooper film

 

Ja, dit is dus serieus Bradley Cooper. Hóe dan? Ik ben echt benieuwd hoe lang hij in de make-up heeft moeten zitten, want deze make-over is wel echt bizar. Hij lijkt oprecht tachtig jaar oud. Maar laat dit je niet al te erg afschrikken: in de film Maestro is hij ook als jong bloempje te zien. Godzijdank. De film gaat namelijk over het leven van de componist Leonard Bernstein, bekend van onder andere West Side Story.

 

En ik gok dat je deze film sowieso niet wilt missen, want Martin Scorcese en Steven Spielberg zijn de producenten, en de regisseur is Todd Philips — bekend van Joker. Niet de minste dus; grote kans dat dit een kanshebber wordt voor de aankomende Oscars. Dan moeten we een tachtigjarige Bradley Cooper dus maar even voor lief nemen.

 

 

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer