BN’ers waarvan je niet wist dat ze ooit een stel waren

 

Als je dacht dat Hollywood één grote we-doen-het-met-elkaar-club was, dan zal je nog verbaasd staan: Hillywood is dat ook behoorlijk.

 

 

Van de week las ik op RTL Boulevard dat Baas B en Yolanthe ooit een koppel zijn geweest. Excuuuse me? Dat heb ik dus echt nóóit geweten. Yolanthe en Jan Smit: die weet iedereen volgens mij wel, maar dat ze daarvoor een fling had met de Baas tot de B, daar stond ik wel even van te kijken. Net zoals van onderstaande koppels, trouwens. Maar bij deze weet je dus wel al wie er op nummer één staan.

 

1. Yolanthe en Baas B
Ja, sorry hoor, ik moet het er toch nog even over hebben. Hij vertelde van de week aan de Nieuwe Revu dat hij ‘heel erg verliefd’ op haar was, sterker nog, dat hij ‘al zijn geluk aan haar ophing’. Dat was in 2006 en de relatie duurde ongeveer een half jaar.

 

2. Loretta Schrijver en Jeroen Pauw
Ik weet niet waardoor het komt, maar deze twee bij elkaar kan ik me echt zó niet voorstellen. Toch was het zo: hun liefde bloeide op toen ze allebei bij RTL Nieuws werkten. Een serieuze, lange relatie was het trouwens niet, meer een gevalletje zoals hierboven.

 

3. Johnny de Mol en Tatum Dagelet
Weet je nog, dat programma Brutale Meiden, dat Tatum Dagelet met Jennifer de Jong presenteerde? Nou, in die tijd ging zij nog met Johnny de Mol. Dat is dus vér voor de Ruud de Wild-tijd, die natuurlijk ook nog is geweest.

 

4. Johnny de Mol en Bridget Maasland
Het was september 2010 en Nederland stond op z’n kop. De reden: Johnny de Mol en Bridget Maasland zouden een relatie hebben. En dat bleek ook echt zo te zijn: een jaar lang hielden ze het met elkaar uit. Totdat de bom barstte op vakantie en Bridget eerder terug naar huis keerde.

 

5. Johnny de Mol en Chantal Janzen
HAHA. Die Johnny de Mol. Ach, ik snap het wel, want het is ook een onwijs charmante gast. Maar ook Chantal en Johnny hebben dus iets gehad, ook al zei Chantal later dat het net twee kinderen in de speeltuin waren. Toch hielden ze het best wel lang uit: zo’n drie jaar.

 

6. Patty Brard en Ron Bransteder
Dit was wél een heel serieuze relatie, sterker nog: ze waren getrouwd. Dat gebeurde in 1979, maar na een jaar werden de scheidingspapieren alweer ingediend. Even serieus: zie je deze twee voor je? Ik kan het me echt niet voorstellen.

 

7. Peter Jan Rens en Angela Groothuizen
En als je dacht dat je alles had gehad… Blijkt ineens dat deze twee ook een relatie hadden. Die liefde bloeide op in 1985 en duurde vijf jaar. VIJF JAAR. Ze woonden samen in Amsterdam. Nou jaaa, zeg.

 

8. Olcay Gulsen en Edgar Davids
Voordat ze gelukkig werd met Ruud de Wild waren deze twee een tijdje een item. Dat is al wel weer best lang geleden trouwens: in 2012 gingen ze definitief uit elkaar. Daarvoor was het ook al eerder finito omdat hij zou zijn vreemdgegaan.

 

9. Freek Vonk en Eva Jinek
Ik vind hem dus echt hilarisch. Elke keer als ik hem op tv zie ga ik stuk. Is die vent ooit chagrijnig? Ze hebben over elkaar in ieder geval geen slecht woord te zeggen, nadat hun relatie van tweënhalf jaar strandde. Inmiddels hebben ze ook allebei het geluk bij iemand anders gevonden.

 

Beeld: Instagram @bridgetmaasland, @johnnydemolofficial

 

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer