Binnen 15 minuten BBQ ready

 

Je hebt het misschien al wel eens voorbij zien komen, en dan is de kans groot dat je net als ik heel benieuwd was of het nou écht werkt…

 

 

De app Gorillas, die ermee promoot dat ze binnen tien (TIEN!) minuten je vergeten boodschappen alsnog bezorgen. Iets wat voor mij trouwens echt ideaal is, want ik sta altijd met honger in de supermarkt en je weet: dan vergeet je veel dingen die je écht nodig hebt.

 

Ze zijn inmiddels actief in de steden Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Groningen, Utrecht, Haarlem, Den Haag, Nijmegen en Tilburg — dus je kan wel stellen dat ze druk zijn Nederland een beetje te veroveren.

 

En dan hebben ze ook nog eens een hele leuke samenwerking met Heinz. Met de ketchup-gigant hebben ze een BBQ box samengesteld (voor €15 per stuk), die ze dus gegarandeerd binnen tien minuten bij jou bezorgen. Zo ben je dus altijd BBQ ready, want ze kunnen het ook naar je toebrengen als je in het park bent met een zonnetje.

 

Want voor een BBQ hoef je zelf ook niet te zorgen, die zit namelijk ook in het pakket. Hoe leuk is dat? Ik ga deze week de proef op de som nemen, timen en kijken of dat echt zo is van die tien minuten. Ik heb goede hoop wel, want in m’n omgeving is-ie al een aantal keer getest en elke keer met succes.

 

En heel eerlijk, een excuus voor een spontane BBQ is altijd welkom, toch?

 

Door: Wieke Veenboer

Wieke Veenboer woont in Amsterdam. Ze is een graag geziene gast in de Amsterdamse horeca en probeert af en toe zelf een keukenprinses te zijn. Ze houdt van reizen, verslindt boeken maar speelt ook Netflix uit.

Afbeelding van Wieke Veenboer