Vriendenboeken.nl  x  Franska.nl

Het beste feelgood boek maak je samen!

 

Eigenlijk verdient iedereen één keer in zijn leven een vriendenboek.

 

 

Tamara: ‘Toen mijn moeder laatst zestig werd, hebben we een vriendenboekje voor haar gemaakt. Blij dat ze ermee was! Vrienden, familie en zelfs collega’s, ze hadden allemaal een bijdrage geleverd en weken later zat ze er nog steeds in te kijken en te lezen. Het was misschien wel haar mooiste cadeau. Ze vond het zo bijzonder dat iedereen de tijd had genomen om iets voor haar te maken. Ook haar beste vriendin in het buitenland, die er niet bij kon zijn.

 

Het was ook ontzettend leuk om te organiseren en om de bijdragen online binnen te zien komen, het vriendenboekje werd bij wijze van spreken vormgegeven terwijl ik toekeek. Waren we vroeger in de weer met papier, lijm en schaar, nu is het een kwestie van foto’s uploaden en op een digitale pagina plaatsen. Als ‘eindredacteur’ maak je de keuze uit de vragen of je bedenkt ze zelf. In hun bijdragen beantwoorden de genodigden deze vragen met herinneringen, anekdotes en zelfs foto’s. Is alles binnen, dan laat je het drukken en sturen ze je het toe.

 

Ik ben helemaal enthousiast en kan niet wachten tot er weer een gelegenheid is om er een te maken. Maakt mij niet uit wat: babyshower, vrijgezellenfeest of huwelijk, ik regel het graag! Enne, ik zou het helemaal niet erg vinden als iemand er stiekem een voor mij maakt…’

 

Wil je zelf zo’n boek maken? Dat kan via vriendenboeken.nl

Franska.nl geeft 3x een vriendenboek van vriendenboeken.nl weg t.w.v. €37,95. Wil je er één winnen? Mail dan je gegevens voor 9 oktober 2017 naar winnen@franska.nl

 

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter