WITTEVEEN X  FRANSKA.NL

Best buys voor deze zomer

 

Tamara: De zomer komt er toch echt aan en deze drie items zullen in mijn garderobe zéker niet ontbreken.

 

1. Witte blouse met ruffels

Vorig jaar kwamen ze al voorbij, maar deze zomer kun je er echt niet omheen: de witte blouse met ruffles. Je kunt ze bij elke gelegenheid dragen, zowel op je werk in combinatie met een nette zwarte broek, op zaterdag met stoere jeans en op een feestje met een mooie rok. De ruffles geven je outfit steeds een vrouwelijke boost.

Witte blouse met ruffles €59,95
 

2. Donkerblauwe maxirok

Lekker lang! De maxirok is niet meer weg te denken uit onze garderobes. Net boven de enkel of eronder en bijna op de vloer. In de winter kun je er een panty onder dragen en in de zomer is het lekker luchtig om je blote benen. Flatteus voor je heupen en met een hoge hak lijken je benen net iets langer, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Donker blauwe maxi rok €130 

3. Roze loafers

We zagen ze voor het eerst bij Gucci op de catwalk, maar gelukkig zijn er ook budgetvriendelijke loafers te vinden. Eigenlijk kun je ze in ieder seizoen dragen. Loafers zijn net iets stoerder dan een ballerina maar wel net zo comfortabel. Lichte en zachte kleuren zoals pastel roze, beige en grijs zijn dit seizoen helemaal hot. Combineer ze met verschillende nude- of bruintinten. Pastelkleuren staan trouwens ook mooi bij wit, grijs en zilver.

Roze loafers €89,95 

 

 

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter