Met een beetje mosterd graag!

 

Sonja: Misschien is dit niet de meest voor de hand liggende kleur als je besloten hebt om je muren te schilderen, maar geef het eens een kans. Je kunt mosterdgeel namelijk goed combineren met natuurtinten zoals grijs, olijfgroen of roze. Mosterdgeel, okergeel, okergoud, het komt allemaal neer op warm geel.

 

Geel zorgt voor energie in huis, een echte oppepper in de herfst- en wintermaanden. Een accentje kan al genoeg zijn, bijvoorbeeld een gele lijn tussen twee sobere kleuren in. Je kunt het ook in de accessoires toevoegen, in een kleed, een vaasje of een mooi kussen.

Een mooie stylingtruc is om het geel op meerdere plekken terug te laten komen. Zo wordt de sfeer helemaal doorgetrokken door de hele woonkamer en voelt het als één geheel. En neem ook even een kijkje in je boekenkast, misschien heb je hier net een boek tussen liggen in deze mooie kleur. Dat leg je dan pontificaal neer op je salontafel of dressoir. Heel toevallig.

 

 

 

 

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

 

Fotografie: Histor