Try & test zelf

 

 

Anita: De huid van je lippen is dun, daardoor drogen ze makkelijk uit, zeker in de winter, en in de loop der jaren worden je lippen ook nog eens wat dunner en kleurlozer. Dus toen ik de drie-in-één Nutri-Filler Lips van Filorga mocht testen was ik benieuwd, want ik wil natuurlijk dolgraag zachte, vollere en gezondere lippen. Nou, de balsem-in-olie textuur is een cadeautje voor je mond. De Nutri-Filler Lips is een soort pen/stick waarbij je elke keer een afgepaste hoeveelheid krijgt, een soort balsem die op de lippen verandert in een olieachtige textuur en die direct wordt opgenomen. Ik gebruik het meerdere keren per dag. Met succes, want ik heb steeds heerlijke zachte lippen, en misschien zijn ze ietsje pietsje voller, maar dat kan ik zelf niet zo goed zien.

 

Drie-in-één

1 Voeden en herstellen: twee voedende oliën en een herstellende karitéboter herstellen, voeden en beschermen uitgedroogde of beschadigde lippen.

 

2 Voller en gladder maken: een peptide stimuleert de aanmaak van collageen en maakt zo de lippen gladder en voller. 

 

3 Revitaliseren en laten stralen: een stimulerend actief bestanddeel gecombineerd met NCTF®, het revitaliserende complex van FILORGA, geeft de lippen hun natuurlijke kleur terug waardoor ze er jonger uitzien.

 

 

ZELF PROBEREN?

Ben jij ook benieuwd en wil je het zelf testen? Mail dan je motivatie en adresgegevens naar anita@franska.nl en wie weet lees je binnenkort je eigen testervaring terug op Franska.nl

 

Doe mee met onze winactie en maak kans op de Nutri-Filler Lips van Filorga t.w.v. €24,90!

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs