Arme boer Jan is weer alleen

 

Wat een schatje, dat dacht ik toen ik BZV-boer Jan voor het eerst op televisie zag.

 

Wat heeft ie een lieve ogen. Nou, dat dachten meer dames, want boer Jan kreeg me toch een vracht brieven. Allemaal dames die zich wel op zijn zorgboerderij zagen wonen.

 

Uiteindelijk viel hij voor de charmes van Nienke die met open mond zat te kijken toen ze boer Jan voor het eerst op tv zag. Maar eerst moest ze tijdens de logeerweek zijn hart zien te winnen met twee kapers op de kust, Vera en Froukje.

 

Tijdens die logeerpartij bleek dat boer Jan er een nogal wild uitgaansleven op nahield met hier en daar ‘een pilletje of een snuifje’. Nou, daar moesten de drie dames wel even over nadenken. Froukje was er niet zo van onder de indruk, maar Vera vond het drugsgebruik van de boer niet zo relaxed.    

 

Verliefde Froukje werd helaas weggestemd en Vera vertrok uit eigen beweging. Gelukkig was er inmiddels sprake van een waakvlammetje tussen Nienke en boer Jan. Ze gingen samen op citytrip en er werd zelfs al gesproken over samenwonen.

 

Maar nu is het sprookje toch over en uit omdat ze andere ideeën over de toekomst hebben. ‘Nienke wil graag stappen zetten, heeft een kinderwens, en ik merk dat ik daar terughoudender in ben’, zegt boer Jan, die al vier kinderen heeft uit een eerdere relatie.  ‘Ik gun dit Nienke heel erg en daarom denk ik dat het beter is om uit elkaar te gaan.’

 

‘Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij,’ zegt Nienke, ‘maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever. Ik hoopte dat een weekendje weg ons dichter bij elkaar zou brengen. Maar na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken.’

Gelukkig gaan ze als vrienden uit elkaar, want van ruzie is geen sprake. Jammer dat de verliefde Froukje inmiddels aan de broer van Yvon Jaspers is blijven hangen. Nu moet boer Jan weer helemaal opnieuw beginnen met daten.

 

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Verdrietig nieuws. Boer Jan en Nienke zijn uit elkaar. Geef een hartje voor steun. ❤️ #linkinbio #boerzoektvrouw #bzv #boerjan #nienke #liefde #breakup

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

 

Beeld: © KRO-NCRV

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit