Met deze apps zijn je goede voornemens een eitje

 

Elke zondag neemt Vivianne je mee in de wereld van technologie en gadgets. En omdat het vandaag 1 januari is, heeft ze wat handige apps op een rijtje gezet die jou gaan helpen je goede voornemens dit jaar écht uit te laten komen.

 

Video bekeken en wil je meteen met de apps aan de slag? Goed voornemen! Hier vind je ze terug:
 

  • Elevate is een superleuke braintainment-app. Oftewel: een app die jou op een quizachtige manier een slimmer mens gaat maken.
  • Aaargghhh… focussen op één ding tegelijk: het blijft een uitdaging! Wil je daar in 2017 echt beter in worden, dan is de app Forest een aanrader.
  • Stel nu dat je stiekem best een hork bent en dat je van 2017 het jaar wilt maken waarin je wat attenter voor de dag komt; dan is de app Romantimatic je nieuwe beste vriend. De app stuurt je reminders wanneer het tijd is iets aardigs tegen je geliefde te zeggen. En we raden het af… maar dat zou je zelfs kunnen automatiseren.

 
 

Vivianne Bendermacher @ Techionista.com woont samen met haar vriend Tim en is in verwachting van hun eerste kindje. Met haar bedrijf Techionista zet ze zich in voor de empowerment van vrouwen via technologie. Ze is regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

witte balk met bol Vivianne