André Hazes is vanavond te gast bij Eva Jinek

 

Geen groter vermaak dan leedvermaak. Voor de liefhebbers: vanavond is André Hazes junior te gast bij Jinek.

 

Persoonlijk vind ik het reuze zielig hoe de familie Hazes na de dood van André senior uit elkaar is gevallen.

 

Je zal na een turbulent huwelijk toch maar van de ene op de andere dag achterblijven met twee jonge kinderen. Dat je daarna aan je beroemde overleden man een boel centjes blijft verdienen is eigenlijk razendknap. En dat je kinderen ook een aardig moppie blijken te kunnen zingen, dat maakt je vast een hartstikke trotse moeder.

 

Maar er zijn wat mij betreft alleen maar verliezers met alle gedoe rondom moeder Rachel en haar twee kinderen. Rachel vond schoondochter Monique niet goed genoeg voor haar zoon. Roxanne wil niets meer met haar moeder te maken hebben en Dré kreeg van alle perikelen rond zijn liefdesleven spontaan een burn-out en moest daar een jaar van herstellen.

 

Geen groter vermaak dan leedvermaak want de familie maakt wat los bij het publiek. Je houdt van ze of je haat ze, maar voorlopig trekken ze nog volle zalen met fans. Hoog tijd om eens naar het eigen verhaal te luisteren. Na zijn documentaire op Videoland, waarin hij zijn herstel na een burn-out liet filmen, zit Dré junior vanavond bij Eva Jinek aan tafel om te praten over zijn comeback en de komende concerten Holland Zingt Hazes, waar de echte fans vier dagen lang kunnen meezingen met de muziek van Hazes senior.

 

 

Hartstikke leuk natuurlijk dat Eva met Dré gaat babbelen over die concerten, maar het grote publiek wil natuurlijk weten hoe het zit met de liefde, de relatie met zijn zus en de erfenis die zijn moeder achter zou hebben gehouden. De vragen die eigenlijk niemand durft te stellen. Stiekem ook benieuwd naar de antwoorden? Kijk dan vanavond om 22.04 naar Jinek op RTL4.

 

Heb je het helemaal gehad met de familie Hazes en wil je er niks mee te maken hebben? Denk dan even aan Doe Maar: ‘Hé, er zit een knop op je tv, die helpt je zo uit de puree…’

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit