Als je in een appgroep zit met oudjes

may fb

 

Mijn vriendin wordt 70 en dat moet gevierd. Groots, zoals zij dat verdient. En dus maken in een appgroep.

 

 

 

Mijn vriendin wordt 70 en dat moet gevierd. Groots, zoals zij dat verdient. En dus maken we plannen en werd er een appgroep in het leven geroepen. Mijn vriendin is de allerleukste en heeft de coolste leeftijdsgenoten van het land als haar vriendinnen verzameld. De een is een geweldig kunstenares, de ander richt huizen in van de rich and famous en weer een ander is een meesterlijk actrice. Maar ook zij zijn, net als mijn liefste vriendin, een dagje langer op de aardbol en dus soms net even iets minder vaardig in het adopteren van de nouveautées des levens. Ik neem je even mee in het wel en wee van deze appgroep. En vooruit, nu ik toch bezig ben neem ik ook nog wat gezelligheidjes van mijn moeder mee.  Vergeef me, meestal word ik uitgelachen door mijn jonge collega’s dus nu mag ik even vertederd lachen.

 

  • Ze vragen of er meer mensen in deze appgroep zitten. (Euh, ja, dat kun je zien door op de groep te klikken en te kijken naar de lijst ‘deelnemers’.)
  • Er wordt een loos, per ongeluk voicebericht gestuurd.
  • Iemand probeert een ander te taggen met een # in plaats van een @.
  • Er worden nieuwe mensen toegevoegd, maar de belangrijke boodschap wordt niet herhaald (als je nieuw in een appgroep komt, kun je de correspondentie die eerder heeft plaatsgevonden niet lezen).
     

 

Oh, ik vind het allemaal te cute en lief, en houd me ten goede, ik ben nu op mijn 49ste al mikpunt van hoon en spot voor mijn dochters dus ik weet zeker dat ik over twintig jaar voor veel meer vermaak ga zorgen en ik ben blij dat ik überhaupt in de schaduw van deze vrouwen mag bewegen.

 

En in de categorie ‘I plead so guilty’…

 

 

Door: May-Britt Mobach

Afbeelding van May-Britt Mobach