Alles wat je moet weten over het laatste Hollywood schandaal

 

En net als het daar weer een beetje rustig lijkt te worden, komt er weer een onverwacht schandaal om de hoek kijken.

 

 

Oh, Hollywood, je gaat me ook nooit vervelen. En net als het daar weer een beetje rustig lijkt te worden, komt er weer een onverwacht schandaal om de hoek kijken. En hierbij zijn (voorlopig, je weet maar nooit welke details er nog naar buiten komen) actrices Felicity Huffman en Lori Loughlin erbij betrokken. Die namen zeggen je misschien niet meteen wat, maar hun personages ken je sowieso. Felicity speelde namelijk jarenlang Lynette Scavo in Desperate Housewives en Lori Loughlin speelde in Full House en de reboot Fuller House, de holier-than-thou Aunt Becky. Zo’n braaf meisje was ze in het echt dus overduidelijk niet, want naar het schijnt heeft ze zo’n $500,000 dollar betaald om beide dochters op de prestigieuze University of Southern California te krijgen. Deze actie hadden we dan iets meer verwacht bij Lynette Scavo; blijkbaar is zij in het echt dus net zo desperate als we in de serie te zien kregen.

 

Beide actrices werden van hun bed gelicht door de politie, waarbij Felicity Huffman geboeid en al werd afgevoerd en een nachtje in de cel werd gegooid. Zij schijnt een fors bedrag te hebben neergelegd zodat iemand haar dochters antwoorden van het toelatingsexamen na ging kijken – voordat het werd ingeleverd dus. Niet bepaald classy, dames.

 

Beide dochters van Lori kwamen dan ook binnen bij University of Southern California vanwege hun uitmuntende sportprestaties en betrokkenheid bij het roeiteam. Klein, toch wel erg belangrijk detail: beide meiden hebben nog geen dag van hun leven geroeid. En op de USC hebben ze dat ook zo gelaten. Ik zou toch mezelf voornemen dat áls je dankzij $500,000 euro en een grote leugen op je droomuniversiteit komt, je wel iets beter je best doet om niet door de mand te vallen.

 

Van Instagram-influencer naar fake university drop-out… Wat namelijk achteraf toch wel erg genieten is om te kijken, zijn de YouTube-video’s van de jongste dochter van Loughlin, Olivia Jade.

 

 

Zij was druk bezig om een bekende Youtuber en Insta girl te worden en bespreekt in een Q&A-video dan ook hoe zij dit drukke influencerbestaan combineert met studeren aan zo’n veeleisende universiteit (en het binnenkomen daarvan). Ze begint een volledig pleidooi met woorden als ‘hard werken’, ‘als je iets echt wilt, krijg je het’ en dat ook ‘zij hiervoor heel hard d’r best moet doen’, wat nu natuurlijk vooral erg komisch overkomt. Maar hé, ze kan absoluut een carrière als actrice beginnen. Is misschien ook wel nodig, want elke sponsordeal die ze had lopen heeft d’r laten vallen als een baksteen. Zo zou ze een eigen make-uplijn uitbrengen met Sephora, maar die heeft heel snel alles van de website afgehaald en de producten teruggetrokken. Kon ik stiekem wel van genieten.

 

Dus ja, het hele ‘if I can make it here, I can make it anywhere’ schijnt in de VS toch niet helemaal op te gaan. Zolang je ouders maar geld neerleggen krijg jij je master aan een Ivy League door een beetje lief te knipperen met je ogen. Dus heel eerlijk: ik ben blij dat dit is uitgekomen. Er wordt gezegd dat de familie Huffman en Loughlin career suicide hebben gepleegd met deze actie en ik vrees dat ook voor ze. Eigen schuld, dikke bult. Misschien worden hun plekken aan die droomuniversiteit dan wel gegeven aan iemand die het écht graag wil en er hard voor heeft gewerkt. As it should be.

 

 

 

Door: Redactie Amayzine