Kampeer-bnb

 

Kamperen op een boerderij in Amerika, slapen onder het noorderlicht of je tentje opzetten op het strand in Egypte. Gocampr is het Airbnb van kampeerders.

 

Wil je eens niet in de rij hoeven staan bij de douches? En zoek je een echt bijzondere kampeerplek? Via Gocampr vind je ruim 200 bijzondere kampeerplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld kamperen in een tuin in hartje New York, in het centrum van Rome, vlakbij Vaticaanstad, of in een achtertuin ergens in een klein dorpje in Frankrijk. Je wordt ontvangen door locals die je tips geven over de omgeving, je meenemen naar de leukste barretjes of je kunt samen barbecueën in hun tuin. Natuurlijk kan je jouw tuin (of terras) ook beschikbaar stellen, zo verdien je een extra zakcentje en maak je vrienden van overal ter wereld.

 

Tip

Op 12 en 13 augustus kun je eenmalig uniek kamperen in het Olympisch stadion in Amsterdam. Neem bij een van de kramen en bars een koud drankje, eet een hapje en ontspan. Er zijn ook barbecues voor wie zijn eigen maaltje wil bereiden. Neem gerust jeu-de-boules-ballen, badmintonrackets en je voetbal mee. Het stadion verandert voor één nacht in de grootste pop-upcamping van Amsterdam. En als je dan toch bezig bent, neem dan een van deze leuke tenten mee.

 

 

 

Altijd al je eigen Volkswagenbusje willen hebben? Deze tent is iets minder kostbaar en zo leuk! €319

 

 

Zo vind je altijd je overheerlijke slaapplek terug. €359

 

 

Komen er ineens meer mensen slapen? Schuif er een tent aan vast en maak één grote tent. Moduletent vanaf €683

 

 

Deze tent is getest in een wasstraat, en bleek waterdicht. Bijzonder, want hij is dus echt van karton. Vanaf €69,95

 

 

Classic mooi, Bell-tent. €689

 

 

Deze tent maakt onmogelijk kamperen mogelijk. Gewoon hangend tussen de bomen €499,-

 

 

 

Hip & happening: Tamara van Gelderen weet daar alles van. Als fotostylist is zij altijd als eerste op de hoogte van leuke festivals, inspirerende modetrends en mooie producten . Gelukkig deelt ze dat met ons op Franska.nl!

Fotografie portret: Esmée Franken. Visagie: Charlotte van Gulik, Haar: Isabella Greuter