Aiaiai: Is dit het bewijs dat Prins William toch buiten de pot piest?

 

De royal fans vonden dat William nogal nors keek op de foto’s van de doop van baby Archie, maar of dat iets met het dopen te maken had?

 

 

De royal fans vonden dat William nogal nors keek op de foto’s van de doop van baby Archie, maar of dat iets met het dopen te maken had? Wij verdenken hem van het lezen van de tabloids, want daarin worden nogal wat onthullingen gedaan over Rose Hanbury, de markiezin van Cholmondolay. Je weet wel, Kates ex best friend forever.

 

Rose wie? Ze hoorde nog niet zo lang geleden bij de inner circle van Kate en Wills, tot Catherine haar naar buiten bonjourde. Waarom? Daar praat níemand over. Rose heeft samen met haar man een buitenhuis in Norfolk op twee keer struikelen van het optrekje van de royals. Ook was ze één van de turnip toffs, zoals de high-society-vriendjes van de royals genoemd worden. Met de nadruk op ‘was’, want ze lijkt niet meer te resideren in deze kringen. Al kwam ze wel opdagen bij het staatsbanket ter ere van het bezoekje van Donald en Melania Trump. Zónder trouwring en dat is vooral opmerkelijk.

 

Rose (35) was model en viel onder hetzelfde bureau als Kate Moss, geen kleintje dus. Daarnaast had ze politieke ambities, want ze was researcher van een minister. Haar oma was bruidsmeisje van Queen Elizabeth en eigenlijk verkeerde ze haar hele leven al een beetje in koninklijke kringen, zo staat ze in de top 10 van Tatlers meest invloedrijke personen en prijkt ze ook op hun Most Invited List. Ze trouwde met de ietwat oudere en best wel vermogende markies van Cholmondolay (58) en is markiezin ever since. En de roddels zeggen dus ook dat ze een affaire heeft met prins William, alleen praat niemand daar verder over. Zoals het heurt.

 

Nu lijkt het huwelijk van Rose Hanbury alleen op klappen te staan, zegt een best wel schimmige bron die vaker gelijk heeft, en gonst het weer in de Londense gangen. Manlief zit vaker in Parijs dan thuis en verkeert in gezelschap van foute vrinden. Bronnen rondom de royals beloofden dat William en Catherine er alles aan deden om hun huwelijk te redden, maar kwade tongen beweren nu dat Wills er ook nog flink wat nevenactiviteiten op nahoudt in de vorm van Rose. To be continued, vast en zeker.

 

 

Bron: Elle

Door: Adeline Mans

Afbeelding van Adeline Mans