Deze 19 producten van de Albert Heijn zijn gekroond tot Beste Product van het Jaar

albert heijn

 

Sinds 2014 wordt in Nederland de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar’ georganiseerd. Deze editie zijn dit de winnaars.

 

 

In totaal streden er tijdens de afgelopen editie 223 producten mee en hebben bijna 50.000 consumenten via de website ‘Beste product van het jaar’ hun favoriete product beoordeeld. Naast de prijzenregen bij de Aldi, viel ook Albert Heijn dit jaar ook flink in de prijzen; 19 eigenmerk-producten zijn verkozen tot ‘beste product van het jaar’.

 

 

Van de 19 producten is een groot gedeelte Prijsfavoriet; de lager geprijsde eigenmerk-producten van Albert Heijn, te herkennen aan het blauwe duimpje.

 

AH VOLKOREN BIOLOGISCHE PENNE RIGATE

Onder andere de AH SPRANK appels (in de categorie ‘Fruitsnack’), de AH Volkoren biologische penne rigate (in de categorie ‘Deegwaren’), de AH Hygiënische doekjes citrus (in de categorie ‘Schoonmaakhulpmiddelen’), de AH Vaatwastabletten all-in-1 extra droog citroen (in de categorie ‘Vaatwasmiddelen’) en het AH Frikandelbroodje vegan (in de categorie ‘Gevulde broodjes’) zijn in hun categorieën als beste verkozen.

 

AH-OVERBLIJVERS-PAKKETTEN
Albert Heijn won ook de prijs in de categorie ‘duurzaamheid’ met AH Overblijvers; de producten die aan het eind van de dag overblijven en een naderende houdbaarheidsdatum hebben of uit het assortiment gaan. Een verzameling van deze producten zijn nu ook als AH Overblijvers-pakket te koop. In de AH-app kun je zien welke pakketten er in de winkel bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Je kunt deze reserveren en aan het einde van de dag ophalen in de winkel – het principe van Too Good To Go

Nieuwsgierig naar alle winnaars van de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar’ in de verschillende categorieën? De volledige lijst vind je hier.

 

 

 

Beeld: Albert Heijn