Mijn harts­vriendin is op bezoek

 

Adje: Natuurlijk wil ik mijn hartsvriendin tijdens het kletsen deelgenoot maken van al het lekkers dat Umbrië te bieden heeft.

 

Ik heb mijn hartsvriendin op bezoek en wil haar natuurlijk altijd deelgenoot maken van al het lekkers dat Umbrië te bieden heeft. Vanochtend hebben we een burrata gekocht, voor mij is dit de ultieme zomerlekkernij. Het is een verse Italiaanse kaas die gemaakt is van mozzarella en grove mascarpone. Het is net een buideltje, de buitenkant is van mozzarella en de binnenkant is een heerlijke combinatie van mozzarella en mascarpone, waardoor de kaas een zeer romige en zachte smaak heeft. Snijd de burrata open, druppel er wat honing over, combineer dit met mooie rijpe tomaatjes, basilicum en een lekker stukje brood en dan smullen maar. Mmmmm, heerlijk! Zo kun je uren kletsen hoor.

 

Buon appetito!

 

Door : Adje Middelbeek

Adje Middelbeek woont en werkt in Umbrië (Italië). Vanuit haar supergezellige B&B c.q. vakantiehuis Podere del Buongustaio organiseert ze de mooiste culi-reizen.

witte-balk-met-bol-adje