FRANSKA.NL X UNIQLO

 

Adem in, adem uit

Ken je dat: sta je net in je pose voor de zonnegroet, breekt het zweet je uit…

 

Ik ben dus niet zo’n sportfanaat. Je zult me dan ook niet zo snel zien hardlopen, boksen of tennissen. Mwah, niks voor mij. Maar yoga vind ik wel leuk. Met m’n gat op de yogamat fijn wat ontspanningsoefeningen doen. Even geen stress voor deadlines of die eeuwige vraag: wat eten we vandaag?

 

Maar mijn opvliegers doen vrolijk mee met de zonnegroet, krijger of adelaar. Dus af en toe transpireer ik me een rotje terwijl ik eigenlijk als een malle aan het ontspannen ben.

 

Adem in, adem uit, denk ik dan. Mij kan niks gebeuren, want ik draag sportkleding van Uniqlo. Ik ben al jaren fan van deze Japanse winkel vol met duurzame en functionele kleding van fantastische kwaliteit. Uniqlo heeft een zeer uitgebreide collectie kledingstukken van wat zij AIRism noemen.

 

Dat is heerlijk ademend materiaal dat op miraculeuze wijze mijn lichaamstemperatuur reguleert en er zo voor zorgt dat ik me niet zo klam voel. Het droogt snel op en ik blijf lekker fris ruiken, ook niet geheel onbelangrijk als je het mij vraagt. En omdat het zo rekbaar is knelt het nergens en past het ook als je een voller maatje draagt zoals ik.

 

 

Van sportkleding tot ondergoed en van T-shirt tot lange broek, in de mooiste tinten of juist huidkleurig zodat je het niet onder je kleding ziet. Je kunt het wassen tot je een ons weegt, want het blijft mooi in vorm en verkleurt niet.

 


De uitgebreide AIRism-collectie is verkrijgbaar in de Uniqlo-store aan het Rokin in Amsterdam. Vanaf dit najaar zijn ze ook met een splinternieuwe winkel in Den Haag te vinden. Maar je bestelt het net zo makkelijk via internet. 

 

 

Dit is een gesponsord artikel. Om jou te voorzien van de fijnste artikelen op Franska.nl werken wij samen met merken die naadloos bij ons passen. Dit doen we in de vorm van de mooiste content, voor jou en voor onze partners. 
 

 

Door: Irene Smit

Irene is redacteur bij Franska.nl. Met haar man, twee pubers en een teckel woont ze in Haarlem. Ze zou graag willen zingen als Ella Fitzgerald en koken als Nigella Lawson. Tot het zover is, blijft ze lekker schrijven over allerlei zaken die haar verbazen.

Afbeelding van Irene Smit