Dit is lekker als lunch; aardappelbroodjes

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: onze lunch.
 

 

 

 

Dit heb je nodig

Voor 2 aardappelbroodjes

 

  • 2 grote aardappelen
  • 1 grote hand spekblokjes
  • 100 g sour cream
  • 2 handjes geraspte kaas, naar keuze
  • Peper en zout
  • Een takje verse peterselie

 

Zo maak je het

Was de aardappelen en prik er gaatjes in met een vork. Doe de aardappelen ongeveer 8 minuten in de magnetron (700 watt) en draai ze na de helft van de tijd om. Pak ze dan in met aluminiumfolie en laat nog ongeveer 10 minuutjes doorgaren. Bak in de tussentijd de spekblokjes. Meng de spekblokjes met de sour cream en geraspte kaas.  Snijd de aardappels een beetje open van boven en vul met de sour cream vulling. Breng op smaak met wat peper en zout. Serveer de aardappelbroodjes met wat verse peterselie.

 

Eet smakelijk!

Door: Redactie FavorFlav