Aan!

Sonja: Vanaf de allereerste keer is het dik aan tussen mij en deze lamp. Hij staat nu al een paar maanden bovenaan mijn wishlist en hij gaat er komen, dat is zeker. Er is alleen een spelbreker…

 

Vijf minuten geleden kreeg ik nog een klacht ‘dat ik alles maar wil bewaren’… Ja, logisch toch? Ik zal het maar nodig hebben. En dat is waarschijnlijk precies de dag nadat ik besloot iets weg te gooien. Dat laat ik me dus niet gebeuren.

 

Wat dit met deze lamp te maken heeft? Tja, hoe zal ik dit verklaren zonder dat je mijn man meteen gelijk geeft… Het zit zo: ik ben voor mijn werk veel op pad en kom dan nog weleens, geheel onverwacht, goede koopjes tegen. Die kan ik dan niet laten liggen want ‘stel je voor dat ik volgende maand net besluit dat item nodig te hebben en dan is-ie niet meer afgeprijsd’. Best logisch toch?
De enige optie op dat moment: meenemen! Een goede investering in de toekomst. Maar goed, inmiddels liggen er bij ons thuis al een paar lampen klaar om nodig te zijn. Heel wat anders dan deze, dat lijkt me duidelijk, maar leg dat maar eens uit aan een man. Die vindt een lamp gewoon een lamp.

 

Ik kan nu dus niet zomaar met nóg een lamp thuiskomen. Ik wacht mijn moment gewoon rustig af, ik heb alle tijd. En zodra deze beauty in de sale belandt, sla ik toe! Maar dan hoeft-ie niet in de kast: deze lamp krijgt gelijk een ereplaatsje erop. Waar iedereen ‘m kan zien. Wat zal-ie tof staan!

 

Ben je ook op slag verliefd geworden? Hier is deze HK Living-lamp te koop. Voor €195. Eigenlijk best al een prima prijs…

 

 

Sonja Balfoort heeft een grote liefde voor interieur, food en garden. Ze is dol op magazines en reist graag. Sonja is getrouwd en heeft twee kinderen.

Fotografie: HK Living