Dit heb je nodig
(voor 8 minitaartjes)
2 plakjes bladerdeeg
4 eieren
4 fijngehakte teentjes knoflook
kleine ui, fijngehakt
675 g verse spinazie
90 g geraspte cheddarkaas
1 rode paprika
120 ml melk
20 g geraspte Parmezaanse kaas
1/2 el olijfolie
Zo maak je het
Verhit de olijfolie in een pan en bak de spinazie samen met de gesneden paprika. Meng de verse knoflook, ui, melk, eieren en geraspte cheddarkaas tot een geheel. Snij het bladerdeeg in 4 gelijke stukken. Vet de bakvorm in en leg het bladerdeeg er netjes in. Verdeel de spinazie en paprika over de 8 bakvormpjes. Giet vervolgens het eimengsel over de spinazie. Pak de 4 punten van het bladerdeeg vast en maak hier een draai in. Bestrooi vervolgens de bakvormpjes met de Parmezaanse kaas. Voor meer smaak kun je er altijd zout en peper overheen strooien. Bak de taartjes vervolgens een uur op 175 graden.
Eet smakelijk!