7x dit vinden medewerkers van de Mac echt niet tof

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 7x dit vinden medewerkers van de Mac echt niet tof.

 

 

 

Jij denkt: dat is toch leuk, maar de McDonald’s medewerker achter de toonbank denkt: please, schiet eens een beetje op. Deze zeven dingen kun je doen en laten om het werk (en leven) van zo’n medewerker een beetje makkelijker te maken.

 

Natuurlijk is het gezellig om te kletsen met de medewerkers van de Mac, en om van je rondje door de Drive een feestelijk uitje te maken voor het hele gezin. Maar even serieus: als het druk is, zijn er gewoon dingen waar de medewerkers zich helemaal groen en geel aan ergeren. Geen idee wat dat zou kunnen zijn? Blijf lezen…

 

#1: Een vage bestelling
Alle mogelijkheden en maten, het is soms een beetje veel van het goede. Wil je small, medium of large frietjes? Welke frisdrank bij je menu? En welke saus bij de nuggets? Denk van tevoren even na over wat je zou willen eten, dan hoef je dat niet pas te beslissen als de medewerker je bestelling in de computer invoert.

 

#2: Je laat je kind bestellen
Schattig toch, jouw oogappeltje dat heel verlegen gaat zeggen wat hij zou willen eten? En natuurlijk blijft de medewerker lachen, maar in gedachten, grrrr… Want de rij wordt langer en die kleine weet natuurlijk ook niet precies wat hij of zij wil drinken. Bestel gewoon zelf voor je kind, gaat een stuk sneller.

 
#3: Bestellen voor het hele team
Heb je bestellingen opgenomen voor het hele voetbalelftal, plus supporters? Doe die bestelling dan binnen, en niet bij de Drive. Die is bedoeld voor snelle en makkelijke bestellingen, en dat zijn twaalf verschillende menu’s natuurlijk niet.

 

#4: Meteen praten bij de microfoon
Je komt bij de microfoon van de McDrive en je begint meteen te praten. Niet handig, wacht even tot de medewerker zich heeft gemeld. De mensen die de bestellingen opnemen via de microfoon hebben nog een heleboel andere klusjes af te handelen, dus wacht het even af.

 

#5: Vragen naar ‘hetzelfde’
Zelfs als je regelmatig bij McDonald’s komt, is het niet zo handig om gewoon te vragen naar ‘hetzelfde als de vorige keer’. Dacht je echt dat ze dat onthouden?

 

#6: Advies vragen
Echt? Doen mensen dit aan de toonbank van de Maccie? Stop er dan mee, je bent niet in een sterrenrestaurant, dus vragen aan de medewerker ‘Wat zou jij me adviseren’ is echt belachelijk.

 

#7: Extra dipsaus, mayo of ketchup vragen
Check even of je bestelling compleet is, zodat je niet halverwege je bakje nuggets of frites jezelf langs de rij hoeft te wurmen omdat je geen fritessaus hebt gekregen. Irritant en tijdrovend.

 

 

 

Door: Redactie FavorFlav