7 fittips van Miss Markle

 

Anita: Bij elke aflevering van de tv-serie ‘Suits’ denk ik: hoe doet ze het? Meghan Markle is zo knap en zo leuk. Ik ben een superfan. Wat zou ik graag (al is het maar een klein beetje) op haar willen lijken. Met haar eigen tips kan dat vast!

 

Natuurlijk weten we het allemaal, als je er mooi en gezond uit wilt zien, moet je gezond en sportief leven. Toen ik de tips las van mijn favoriete actrice Meghan Markle kon ik het toch niet laten deze met jullie te delen.

 

Bij elke aflevering van ‘Suits’ geniet ik van haar strakke kokerrokken, serene blouses (net te ver open) en haar enorm hoge hakken. En nu is ze ook nog officieel de vriendin van prins Harry, de meest begeerde ex-vrijgezel van Europa.
En het leuke is: Meghans tips voegen echt nog wat toe ook. Lees Meghans seven!

 

1 Mediteer, maar dan anders

Hardlopen is mijn manier van mediteren, het helpt mij om mijn hoofd leeg te krijgen. Tijdens de opnames van ‘Suits’, die vrij intensief zijn, werk ik ook samen met een personal trainer.

 

2 Spreek met vrienden af in de sportschool

Juist nu ik zoveel heen-en-weer reis tussen Toronto en Londen, probeer ik samen met vrienden te trainen. Een dubbel voordeel, je ziet je vrienden, en afzeggen wordt lastiger.

 

3 Yoga met kaarslicht

Mijn moeder was yogalerares, dus ik yoga al mijn hele leven. Ik hou het meest van intense vinyasa-yoga, en het allerliefst doe ik dat een donkere kamer met alleen kaarslicht.

 

4 Wees trots op je unieke eigenschappen

Als kind vond ik mijn sproeten verschrikkelijk. Terwijl ik er nu hartstikke blij mee ben. Dus accepteer je onvolmaaktheden, en maak ze positief.

 

5 Maak tijd voor jezelf

Geef jezelf de luxe om niets te doen. Ik reserveer altijd een uur om niets te hoeven. Gewoon te doen waar ik zin in heb, bijvoorbeeld met mijn honden stoeien, tv-kijken of een glas wijn drinken. Het gaat om je balans, dat je lekker in je vel zit.

 

 

 

6 Adem bewust

Onderschat de kracht van ademhalen niet. Voor mij is dit het aller-allerbelangrijkste: rustig en bewust ademhalen.

 

7 Bedenk hoe je je voelt na het sporten

Het gevoel dat ik heb na het sporten. Als ik daaraan denk, dan lukt het me mijn oefeningen te doen of naar de sportschool te gaan. Ook als ik absoluut geen zin heb. Dat euforische gevoel erna… daar doe ik voor.

 

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie portret: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs

 

Fotografie Homepage Justin Aranha