6 seks­weetjes die je zeker niet wist

 

De dag is echt begonnen als je een persbericht in je mailbox ontvangt. En al helemaal als het gaat over hoe vaak we het doen en hoe we het doen en met wie we het allemaal doen. De opdrachtgever was LELO (leverancier van ‘intieme’ lifestyleproducten dat is uitgevoerd door Bobbery Amsterdam). Dus als je je taakjes voor vandaag af hebt, zou ik zeggen: vul je theeglas en ga er even lekker voor zitten.

 

 

1. Die Zwitsers toch
Ik had ze niet zo ingeschat, maar die neutrale Zwitsers hebben dus keihard de meeste bedpartners van iedereen, samen met de Grieken en de Brazilianen. Ze hebben tussen de 15 en de 20 verschillende bedpartners.

 

2. En die arme Italiaantjes
Ook weer een onverwachte (zei ik dat??), want Italianen bungelen onderaan de verschillende-bedpartners-piramide. Zij hebben in hun leven maar 1 à 3 bedpartners. Gemiddeld hè, maar toch. Net als de Spanjaarden, dat kun je toch niet geloven? Amerikanen vallen ook in dit armoedige rijtje trouwens.

 

3. En wij? En wij? En wij?
Dat vertelt het onderzoek helaas niet. We zullen wel weer in een poldermodelgemiddelde vallen denk ik.

 

4. Ons favoriete standje
Doggystyle (oftewel op z’n hondjes)  is veruit favoriet. Gevolgd door de cowgirl (jij berijdt hem) en afgeroomd met de good old missionarissenstand. Een beetje zelfbevrediging (vind jij masturberen ook zo’n vreselijk woord?) links en rechts komt heel regelmatig voor tijdens het seksspel en ja hoor, daar worden ook vrolijk ‘intieme lifestyleproducten’ bij gebruikt. Dat is dan weer fijn voor de mensen van LELO.

 

5. Over wat voor extra activiteiten hebben we het zoal?
Nououou, de mensch is creatief, hoor. Er wordt over kegels gesproken (geen idee wat ik me daarbij moet voorstellen) en over prostaatmassages, maar ook ademhalingsoefeningen schijnen hun zaadjes af te werpen. Als de mobiel maar uit het zicht blijft.

 

6. Het hoogtepunt
Dat lijkt wel snor te zitten bij de respondenten van dit onderzoek. 59,6 procent komt meerder keren per week klaar. Hatsekiedee, 18 procent zit een keer per week op de buitenste ring van Saturnus en 12, 4 procent gaf aan meerdere keren per dag een orgasme te bereiken.

 

Door: Redactie Amayzine.com