3x try & test!

Anita: Volle wimpers, een subtiel lijntje en een stralende huid bij de ogen. Ja, dat willen we allemaal wel! Vandaar dat je nu kans maakt om deze antirimpel-oogcrème, eyeliner en mascara – het ideale pakket voor een prachtige oogopslag – te testen. Ik ben al fan!

 

 

 

 

Blèzi Cosmetics is een Nederlands beautymerk, alleen dat is al bijzonder. Het is in 2009 opgericht door schoonheidsspecialiste/visagiste Miranda Hazenberg, die graag hoge-kwaliteit-beautyproducten wilde maken voor een betaalbare prijs. Zelf heb ik pas sinds kort Blèzi Cosmetics ontdekt, en ik ben fan van het merk: het is echt van goede kwaliteit.
Blèzi Cosmetics heeft een breed assortiment van zowel verzorgingsproducten als make-upproducten. Het wordt niet getest op dieren en wordt milieuvriendelijk geproduceerd.
We geven deze week drie pakketten weg met daarin mascara, eye-pencil en een oogcrème!

Mascara 

De mascara heeft een dikke siliconenborstel zodat de wimperhaartjes worden gescheiden, en je dus zelf laag voor laag je mascara kunt opbouwen. Hierdoor krijg je dikkere en vollere wimpers. De mascara klontert niet en ik vind het fijn dat-ie goed blijft zitten. Ook kun je voor de avond een paar extra lagen eroverheen aanbrengen zodat je wimpers langzaam dikker worden.

Eye-pencil 

De Automatic Eye Pencil is makkelijk in gebruik en door de crèmige textuur breng je het makkelijk aan. Doordat het potlood waterproof is, blijft het lijntje goed zitten, en de kleur is intens zwart met een metallic finish. De Automatic Eye Pencil heeft een ‘twist up-systeem’, zodat je altijd een mooie lijn kunt zetten.

Oogcrème

Revitalizing Eye Cream is een liftende anti-rimpel-oogcrème. De zachte oogcrème bevat natuurlijke extracten die speciaal bedoeld zijn voor donkere kringen, vochtophopingen en fijne lijntjes. Liftende ingrediënten en vitamines helpen de oogcontouren te verstevigen.

 

Meer weten? 

Hier lees je meer over Blèzi Cosmetics.

 

Ook kans maken?

Da’s heel simpel! Mail Anita en vertel waarom jij zou moeten winnen. Vergeet niet je volledige adresgegevens mee te mailen. Mail voor 12 april 2017 naar: naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooie set.

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken. Visagie: Linda van Iperen. Haarstylist: Mandy Huijs.