23 Taarten die je echt nevernooit wilt krijgen (Wie verzint dit?)

 

Onze lieve collega’s van FavorFlav hebben van eten hun vak gemaakt. Je moet bij deze lekkerbekken zijn voor de beste recepten, geinige weetjes en de laatste eettrends. Willen wij natuurlijk ook van op de hoogte zijn. Vandaag: 23 Taarten die je echt nevernooit wilt krijgen.

 

Soms is een kaartje om je excuses aan te bieden niet genoeg, soms is zelfs een enorme bos bloemen niet toereikend. Een taart dan, met wat lieve woorden erop? Origineel en zeker doeltreffend. Behalve als je deze taarten bekijkt. Wat een bizarre teksten!

 

Bij de meeste grote supermarkten in Amerika kun je taarten bestellen met een tekst erop. Gewoon een kaartje invullen, van te voren betalen en op de dag van de feestelijke gelegenheid haal je je bestelling op bij de winkel. Als je het zo bekijkt: als je hier inspiratie opdoet, kun je natuurlijk bij de Hema ook een taart met een verrassende tekst bestellen! Wat zullen de mensen die bestellingen maken, hebben gedacht toen ze deze woorden op de opdrachtbevestiging zagen staan?

 

Door: Redactie FavorFlav