Woensdag Windag

 

Ik heb me toch iets moois geregeld. Kijk maar eens even. Ben nu al jaloers op de winnaar.

 

Als het je niet uitmaakt hoe je keukenspullen eruitzien is dit niet je dag. Maar als je net zo gek bent op mooi design als ik… nou… dan heb ik dus iets heel erg leuks voor je. Eentje maar hè, want we willen het wel graag uniek houden natuurlijk. Vergeet ik erbij te vertellen dat je ook wel iets met het fifties-gevoel moet hebben. Het is namelijk niet zomaar een beetje mooi, je kunt het rustig een stijlicoon noemen.

 

Deze blikvanger op je aanrecht heeft twee paar ruime, onafhankelijk verstelbare sleuven. Elke dag plezier als je hem weer ziet én als je hem gebruikt dus, want je kunt er alles mee. Van een heerlijk geurige roombotercroissant tot een smakelijk stuk toast als snack tussendoor, of een bagel voor lunch of diner, het kan allemaal. Mmm, lekker met gerookte zalm en roomkaas. Bij Franska.nl tellen we geen calorieën, dat had ik al een keer verteld toch?

 

Je kunt ook vier sneetjes tegelijk toasten, ideaal dus voor gezinnen, of voor mensen die graag de dag beginnen met een stevig ontbijt. Sowieso verstandig om de dag stevig te beginnen. Ze zeggen niet voor niets ‘ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar’, want dat schijnt de gezondste manier van eten te zijn. Dus die vier boterhammen zijn geen overbodige luxe.

 

Je merkt het al: ik had deze toaster liever in eigen zak gestoken, maar ik doe het echt niet. Veel leuker om iemand anders blij te maken. En… surprise… Hij is er in de allermooiste kleuren. Je mag zelf kiezen. Doe dat meteen even als je een berichtje achterlaat op Facebook, dan is dat maar vast duidelijk. Oh ja… geen Facebook, geen nood. Je kunt ook mailen naar winnen@franska.nl

 

 

 

 

Succes!

 

Door: Franska