Franska’s feest festival

 

Helemaal mijn ding dit. Accessoires die je outfit ‘af’ maken. En ik ben nogal van de oplossingen waar je niet al te veel tijd voor nodig hebt. Dus…

 

Sjiek de friemel of ‘styled to the occasion’ in een handomdraai. Jazeker, het kan. Helemaal mijn ding. Had je misschien al gemerkt. Ik heb een soort klederdracht voor mezelf uitgevonden die ik altijd ‘opleuk’ met een kleurig (of juist niet kleurig) vest, een mooie grote sjaal of een opvallend sieraad. Meestal een sjaal, want een sieraad kan knap in de weg hangen. En met een sjaal is het hop, klaar is Kees, zal ik maar zeggen. Niet erg verrassend qua aanpak, maar wel iets waarbij ik me helemaal senang voel.

 

Ineens zag ik de prachtige pareo’s van het unieke sieradenmerk VJR Jewels van Marianne Moerman. Marianne vertelt er zelf dit over: ‘Het idee van de VJR Jewels-pareo ”Treasurehunt” ontstond naar aanleiding van het feit dat niet iedereen sieraden draagt en ik toch zoveel mogelijk mensen wil laten genieten van de vondsten van weleer, die ik gebruik bij het ontwerpen van mijn VJR JEWELS-collecties. Ik groepeerde op kleur en materiaal de vondsten en liet ze fotograferen en zo ontstonden er twee ontwerpen, de blauw-zilveren, en de bruin-gouden pareo. De afbeeldingen liet ik printen op een hoogwaardige katoenen voile, dat met de hand is afgewerkt. In mijn ‘schatkamer’ zijn de pareo’s te koop en je vindt er ook unieke VJR JEWELS-sieraden, -tassen, -hoeden en gave vintage tassen.’ 

 

De pareo’s die ik vandaag mag verloten kosten in de winkel 129,95 euro per stuk. En zijn 150 bij 110 centimeter groot. Echt een fantastische touch aan een simpele outfit. Of juist aan een helemaal niet zo simpele outfit. Aan jou de keus uiteraard. Bemoei ik me niet mee.

 

Als je kans wilt maken op zo’n prachtige pareo, ga dan naar m’n Facebook-pagina en laat een berichtje achter onder dit artikel. Geef meteen je voorkeur in kleur er even bij. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je een mailtje sturen naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaars bekend op Facebook. Degenen die via mail winnen krijgen via de mail bericht.

 

PS: Ik heb trouwens voor m’n afscheid van Libelle een fantastische cowboy-ketting gekregen, gemaakt door Marianne. Nog altijd heel blij mee. Zal hem eens een keer omdoen als ik op de foto ga.

 

 

 

Door: Franska