Franska’s Feest Festival

 

Zin om het gezellig te maken in huis? Moet je even hieraan meedoen. Win-kans nummer zes alweer vandaag.

 

 

 

 

Hier is het altijd gezellig. Dat zag je wel staan in de tekening bovenaan Franska.nl hè? Surprise surprise, ik ga het nog een stukje gezelliger maken. Laatst zag ik namelijk erg mooie kussens. Hebbe-kussens. Niet dat ik er zelf ook maar eentje nodig heb, want je kunt nu al met een mannetje of tig een kussengevecht houden bij ons, als je zou willen. Of de man onder een stapel dekentjes gaan liggen, maar goed. Toch kon ik het niet laten om te vragen of ik deze misschien weg mocht geven vandaag.

 

Ik had er nog nooit van gehoord, maar collega Danique zei meteen ‘Oh! Wow! WOUD!’. Woud is een Deens designmerk dat naast kussens nog veel meer moois heeft. De moeite waard om even te kijken op www.woud.dk  of op wouddesign op Instagram. WOUD Design is in 2014 opgericht door het Deense designers-duo Torben en Mia Koed. Voordat ze het designmerk oprichtten, hadden ze al een lange carrière in de meubelindustrie. Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op het gebied van materiaal en productie goed overwogen.

 

Niet alleen maken ze heel mooie dingen, ze denken dus ook nog aan het milieu. De vulling van hun kussens is bijvoorbeeld gemaakt van gerecyclede plastic flessen. En geloof me, dat voel je niet, ze voelen heel zacht en donzig aan. Ik heb gekozen voor twee kussens met een prachtig klassiek weef-dessin, de Diamond Cushion Indian Red uit de Weave collection en daar mag ik een set van twee van weggeven. Ja, inderdaad, ik ben nu al jaloers op de winnaar. Ze kosten in de winkel 79 euro per stuk, dus de totale waarde is 158 euro. En oh ja, ze zijn 43 bij 43 centimeter.

 

 Hebben, hebben, hebben?

Als je kans wilt maken, even naar m’n Facebook-pagina en een berichtje achterlaten onder dit artikel.  Geen Facebook, geen nood, gewoon een mailtje naar winnen@franska.nl. Ik maak zo snel mogelijk de prijswinnaar bekend op Facebook. Degene die via mail winnen krijgen via de mail bericht.

 

Succes!

 

Door: Franska