Zeeland op z’n mooist? Jij kunt de winnaar zijn!

Met z’n tweeën een nachtje naar Zeeland? Wie weet ben jij de gelukkige!

 

 

De nabijheid van bossen, duinen én de schoonste stranden van het land? Het ligt hier allemaal in overvloed voor het oprapen, want Villa Magnolia staat in het dorp Oostkapelle en dat ligt in de unieke omgeving van de Manteling – een natuurgebied aan de noordkust van het Zeeuwse Walcheren. Genieten zonder einde dus. En dan hebben we het over het bruisende Domburg en Veere, waar je ook binnen de kortste keren bent, nog niet eens gehad.

 

  

De karakteristieke villa waarin je logeert is ruim een eeuw oud, heeft prachtige tuinen en biedt volop keuze, want er zijn verschillende kamers, studio’s, vakantiewoningen en suites. In de villa zelf zijn comfortabele gastenkamers, Boerderij ’t Hof Janse biedt een luxueuze gastenkamer en twee prachtige suites. De Studio’s en Penthouses zijn zelfvoorzienende verblijven, te vinden in een apart gebouw.

 

 

Tot slot zijn er comfortabele vakantiewoningen die geschikt zijn voor twee tot zes personen. Iedere kamer en ieder type verblijf kent een eigen sfeer, waarbij het aan hedendaags comfort natuurlijk nergens ontbreekt.

 

Veel plezier alvast!

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Villa Magnolia, telefoon 0118 – 581980.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl. De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

 

 

Door: Brigitte Bormans

 

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.