Overnachten op een wel heel bijzonder landgoed?

Herberg De Klomp staat in het bijzondere Overijsselse Vechtdal. En jij kunt er een overnachting met ontbijt winnen!

 

 

Eerst even over het landgoed waarop Herberg De Klomp staat, want dat heeft als één van de weinige landgoederen in Nederland een dorpskern. We hebben het over landgoed Vilsteren, gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal, met tal van wandel- en fietsroutes langs het gemarkeerde Vechtdalpad, door de bossen, naar de Sahara (zandverstuiving) en over de Archemer- of Lemelerberg. Hanzestad Zwolle, Ommen, Dalfsen en Hardenberg zijn in de buurt en golfbanen, inspirerende tuinen, musea en kastelen zijn er te kust en te keur. Tot zover wat er zoal te zien en te doen valt.

 

 

Wat de herberg zelf betreft, die biedt twaalf heerlijke en comfortabele gastenkamers met alles erop en eraan. En dan zijn we er nog niet, want op de begane grond is het gemoedelijke restaurant waar de zorg voor de gasten even belangrijk is als de kwaliteit van de keuken en waar een maaltijd gerust een hele avond mag duren. Het restaurant werkt volgens de ‘groene’ bedrijfsfilosofie. Dat wil zeggen dat de gerechten van de regelmatig wisselende menukaart niet alleen ambachtelijk worden bereid, maar dat producten ook zoveel mogelijk streekeigen zijn en vooral worden betrokken van biologische boeren. Heerlijk toch?

 

Veel plezier alvast!

 

 

Informatie en boekingen via de website van Erfgoed Logies of rechtstreeks bij Herberg de Klomp, telefoon 0529 – 459000.

 

WINNEN?

 

Lijkt het je wat om hier een nachtje gratis te gaan genieten? Met z’n tweetjes en inclusief een fijn ontbijt? Ga dan naar de Facebookpagina van Franska.nl en reageer daar op het betreffende artikel. Geen Facebook? Stuur je mail naar winnen@franska.nl

 

De winnaar wordt over een week bekendgemaakt.

 

Door: Brigitte Bormans

Brigitte werkte jarenlang als culinair journalist en schreef twee kookboeken. In 2004 werd ze directeur/eigenaar van Erfgoed Logies. Maar zonder schrijven kan ze niet. Gelukkig zag Franska wel iets in haar columns, kwam van het een het ander en mag er nu ook over andere zaken worden geschreven.

Afbeelding van Brigitte Bormans