Sporten op het strand

Vijf supermakkelijke buik- en bilspieroefeningen voor op het strand (of in de tuin)

 

Lig je in de zon en vraag je je af wat je zal gaan doen, start dan met deze super-simpele oefeningen voor je buik en je billen. Een minuut per oefening is al mooi, maar wie weet doe jij wel vijf minuten per oefening!

 

In mijn dromen doe ik elke dag buikspieroefeningen, maar in het echte leven vergeet ik ze maar al te vaak. En dat is te zien aan mijn buik. Een bikini draag ik al jaren niet meer, maar ook in een badpak is een platte buik mooier dan een ronde buik. Dus vandaar dat ik weer vol goede moed begonnen ben met mijn buikspieroefeningen. En als je dan toch bezig bent, doe dan ook een bilspieroefening. Het fijne van deze supermakkelijke oefeningen is dat je ze overal kunt doen, thuis, maar ook op vakantie, op het strand of op het grasveld. Een paar minuten per dag is al voldoende voor een mooiere buik.

Kijk snel naar deze vijf super-simpele oefeningen en begin direct!

 

Door Anita Willemars

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl vlogt ze o.a. wekelijks over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.