Gevulde portobello’s met roquefort

Je zou het niet zo 1,2,3 zeggen, maar portobello’s kun je gewoon het hele jaar door eten. Gelukkig maar!

 

Dit heb je nodig

Voor 4 porties

  • 4 portobello-paddenstoelen
  • 75g zachte boter
  • 25g walnoten
  • 1 bosje marjolein
  • 50g broodkruimels
  • 80g roquefortkaas
  • Hollandaisesaus
  • Chilivlokken

 

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 180 graden en snijd de steeltjes van de portobello’s. Smeer de portobello’s in met boter. Voeg wat peper en zout toe en plaats de portobello’s in de oven tot ze zacht zijn. Hak de noten en snijd het bosje marjolein fijn. Haal dit door de broodkruimels heen en meng het met de zachte boter. Strooi wat peper en zout naar smaak door het mengsel en bak het in een pan met antiaanbaklaag. Wanneer de portobello’s zacht zijn, verdeel je de Roquefort over de vier portobello’s en strooi je de notencrumble eroverheen. Plaats de portobello’s opnieuw in de oven en wacht tot de kaas gesmolten is. Serveer het gerecht met hollandaisesaus en wat chilivlokken.

 

 

 

Eet smakelijk!

Door : Meagan Suares