Try & test zelf: 3 x kans op dit zonnige zomerparfum

Anita: De nieuwste geur van Jil Sander die Sunlight is genaamd, is een heerlijke, frisse, sprankelende geur, die toch weer anders is dan alle andere andere geuren die ik ken. Wat helemaal leuk is, is dat het model bij deze campagne een vrouw van 71 jaar is.

 

MODEL VAN 71 JAAR

Er zijn zoveel verschillende geuren op de markt, dat ik het best moeilijk vind om de juiste geur te kopen. Maar dit seizoen heb ik de keuze snel gemaakt. Jil Sander heeft voor de campagne van het nieuwe parfum Sunlight de 71-jarige actrice Susan Sarandon gestrikt. Ik vind dat geweldig! Dit laat zien dat vrouwen op alle leeftijden mooi zijn, of je nou 21 jaar of 71 jaar bent. Wat ik ook leuk vind, is dat het geen model is maar een actrice. Geen perfecte schoonheid dus, maar een echte vrouw. Actrice Susan Sarandon is bekend geworden met de film Thelma & Louise, en heeft een Oscar gekregen voor de film Dead Man Walking.

 

Maar hoe leuk de campagne ook is, het gaat natuurlijk om de geur. Bij het woord Sunlight krijg ik al zin in de zomer en wat ik belangrijk vind aan een geur, is dat er ook een beetje magie is. Zodra ik de geur opdoe, droom ik een paar seconden van vakantie in Zuid-Italië.

 

Wist je dat een geur altijd bestaat uit drie delen?

 

1: de topnoot, dit ruik je als eerst als je het parfum opdoet.

 

2: de hartnoot, dit is wat je na ongeveer 20 minuten ruikt. Deze geur blijft ook langer zitten.

 

3: de basisnoot, oftewel de kern van de geur. Het duurt even voordat deze geur tot ontwikkeling komt, maar de basisnoot blijft het langst op je huid zitten.

 

Bij een goed parfum gaan deze fases geleidelijk in elkaar over en merk je daar als ‘gebruiker’ nauwelijks iets van. Probeer dus altijd eerst de geur uit op je huid voordat je besluit een nieuwe parfum te kopen.

 

Sunlight is de nieuwste geur van Jil Sander en ruikt in het begin een beetje naar citrusfruit (topnoot), roze grapefruit en peper. Heb je het parfum wat langer op, dan ga je zomerse bloemen ruiken (hartnoot); witte pioenrozen, oranjebloesem en jasmijn. De basisnoot van de geur is muskus, wat zorgt voor een beetje sensuele warmte.

 

 

 

HEBBEN?

 

Doe mee met onze winactie en maak kans op deze Eau de Parfum Sunlight 60 ml van Jil Sander ter waarde van € 59.

 

ZO MAAK JE KANS!

 

Mail waarom jij zou moeten winnen, plus je adresgegevens, naar anita@franska.nl en wie weet ontvang jij binnenkort zo’n mooi parfum. Reageren kan tot 09-04-2018.

 

Door Anita Willemars

 

 

Anita Willemars volgt al ruim 25 jaar alle trends op de voet. Voor Franska.nl gaat ze wekelijks vloggen over nieuwe beautyproducten en laat ze zien wat wel en zeker ook wat niet werkt.

Fotografie: Esmee Franken, visagie: Linda van Iperen, haarstylist: Mandy Huijs